Hotel > Antigua dan Barbuda > BolandsJolly Harbour > Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive Bolands

 


  

Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive Bolands

3 star hotel    Bolans Village  3.8/5 "Baik"  (2007 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive Bolands

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Bolands hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan berdekatan Jolly Harbour
Selamat datang ke Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive 3bintang, penginapan pemotongan berhampiran Jolly Harbour dalam Bolands, Antigua dan Barbuda. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.6 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 464 dengan penempahan pada harga yang murah dari XCD 236.8 untuk XCD 538.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Morris Bay dan Lignumvitae Bay. Ffryes Bay dan New Division Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Bolands.

Apabila Bolands, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Jolly Harbour dan Cedar Hall, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Blubber Valley, Jennings dan Yorks juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bolands.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bolands ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tranquility Bay Antigua bintang 4 adalah berhampiran untuk Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive. Juga dalam kawasan adalah HBK Villa Rentals dan Sugar Ridge Resort LTD itu. Untuk pilihan lain cuba Hermitage Bay All Inclusive yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive Bolands.

Jolly Beach Resort & Spa All Inclusive Bolands

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s