Hotel > Korea Selatan > SuwonIngye-dong > JM Suwon

 


  

JM Suwon

2 star hotel    1025-2 Ingye-dong, Paldal-gu  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di JM Suwon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 31 Suwon hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


JM Hotel Suwon Gambaran Umum
JM Hotel Suwon adalah harta fungsi dalam Suwon, Korea Selatan berhampiran kawasan Ingye-dong itu. Dengan penginapan bijak dan berfungsi dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat JM Hotel Suwon pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 31 Suwon dan berada di kedudukan nombor 7th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari KRW 90000 untuk KRW 120000.

Lokasi
Sebagai 7th yang paling popular dalam hotel Suwon terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Paldal-gucheong dan Gokseondong-samuso. Gwonseondong-samuso dan Maetanildong-samuso juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ingye-dong dan Gwonseon-dong yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Maegyo-dong, Maetanil-dong dan Seryusam-dong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Suwon.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar JM Hotel Suwon dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Suwon ke kiri.

Hotel berhampiran Ingye-dong
3 bintang Suwon Reve Hotel dan Suwon Hotel Como yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Wow Hotel dan M Hotel Suwon adalah alternatif yang hebat berhampiran JM Hotel Suwon.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di JM Suwon.

JM Suwon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s