Hotel > United Kingdom > EmsworthWestbourne > Jingles Emsworth

 


  

Jingles Emsworth

4 star hotel    73/77 Horndean Road  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (58 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Jingles Emsworth

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 5 Emsworth hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Emsworth
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Emsworth, mencari lagi daripada Jingles, penginapan bergaya berhampiran Westbourne dalam United Kingdom. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik julat-pertengahan. Daripada jumlah hotel 5 dalam Emsworth, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Jingles mempunyai 28 mulia bilik dan kadar dari GBP 49 kepada GBP 99.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Farlington Marshes Mediumwave Transmitter dan Fratton Park. Dengan Rymans Mary Rose Museum dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Emsworth, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Westbourne dan Southbourne, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Rowlands Castle, North Hayling dan Havant juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Emsworth.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Jingles dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Emsworth ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Old Dairy Farm bintang 0 adalah berhampiran untuk Jingles. Juga dalam kawasan adalah Millers House dan The Brookfield Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba The Crown Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Jingles Emsworth.

Jingles Emsworth

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2646s