Hotel > Taiwan > TaichungShangshibei > J&I Home Taichung

 


  

J&I Home Taichung

1 star hotel    No.9-11, Nanzi Lane, Section 2, Xitun Road, Situn District  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di J&I Home Taichung

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


86th Kedudukan daripada 102 Taichung hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


J&I Home Gambaran Umum
J&I Home adalah hotel bajet terletak di Taichung Taiwan dengan bintang Kedudukan 1. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 102 Taichung dan berada di kedudukan nombor 86th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
J&I Home mempunyai 30 bijak bilik dan kadar dari TWD 1098 kepada TWD 3415.

Lokasi
Dengan hotel 102 dalam Taichung dan J&I Home bertaraf 86th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Xitun Yihao Qiao dan Qinghai Yihao Qiao . Dahe Qiao Huilai Qiao dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Shangshibei dan Nanzi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Xitun, Xiashibei dan Chaoyang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Taichung.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar J&I Home dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Taichung ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Joy Us Hostel Fengjia bintang 2 adalah berhampiran untuk J&I Home. Juga dalam kawasan adalah Hermit Crab Hostel Fengjia dan The Galerie Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Le Parker yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di J&I Home Taichung. J&I Home Taichung

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s