Hotel > Sri Lanka > NegomboPalangature West > Jetwing Blue Negombo

 


  

Jetwing Blue Negombo

5 star hotel    Ethukale  4/5 "Cemerlang"  (365 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Jetwing Blue Negombo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


16th Kedudukan daripada 71 Negombo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bergaya Penginapan di Negombo
Panduan Bagi bintang penginapan 5 dalam Negombo, mencari lagi daripada Jetwing Blue, penginapan menarik berhampiran Palangature West dalam Sri Lanka. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.1 - menjadikannya pilihan terang. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 71 Negombo dan berada di kedudukan nombor 16th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Jetwing Blue.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 112 dengan penempahan pada harga yang murah dari LKR 258.53 untuk LKR 668.2.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Sugathadasa Stadium dan FCCISL. Dengan National Insurance Cooperation Duwa Road End - Comunicamos.EU dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Negombo, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Palangature West dan Ettukala, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Palangature East, Kammaltera Daluwekotuwa dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Jetwing Blue dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Negombo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Blue Oceanic Beach Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Jetwing Blue. Juga dalam kawasan adalah Jetwing Beach dan Jetwing Sea itu. Untuk pilihan lain cuba Oasis Beach Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Jetwing Blue Negombo. Jetwing Blue Negombo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s