Hotel > Kanada > VictoriaMaplewood > James Bay & Suites Victoria

 


  

James Bay & Suites Victoria

2 star hotel    270 Government Street  4.1/5 "Cemerlang"  (130 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di James Bay & Suites Victoria

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


22nd Kedudukan daripada 87 Victoria hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


2 Bintang di Victoria
Selamat datang ke James Bay Hotel & Suites 2bintang, penginapan semua majlis berhampiran Maplewood dalam Victoria, Kanada. Ulasan tetamu menjaringkan 8.2 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Daripada jumlah hotel 87 dalam Victoria, hotel ini kini menduduki tempat 22nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
James Bay Hotel & Suites mempunyai 45 menyegarkan bilik dan kadar dari CAD 59 kepada CAD 136.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, James Bay Hotel & Suites terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk James Bay dan Rock Bay. Lime Bay dan Rose Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 22nd dalam Victoria.

Apabila Victoria, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Maplewood dan Esquimalt, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Oak Bay, View Royal dan Colwood juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Victoria.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar James Bay Hotel & Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Victoria ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Rosewood Bed and Breakfast bintang 2 adalah berhampiran untuk James Bay Hotel & Suites. Juga dalam kawasan adalah HOLLAND HOUSE INN dan Ocean Island Suites itu. Untuk pilihan lain cuba The Embassy Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di James Bay & Suites Victoria. James Bay & Suites Victoria

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s