Hotel > Ukraine > UzhhorodNizhneye Domanintse > Izumrud Uzhhorod

 


  

Izumrud Uzhhorod

3 star hotel    Malokamennaya Street 10  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Izumrud Uzhhorod

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 19 Uzhhorod hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Sesuai Penginapan
Izumrud 3 bintang adalah penginapan 3baik dalam Nizhneye Domanintse, dalam Uzhhorod, Ukraine. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik penapisan dan bersantai. Daripada jumlah hotel 19 dalam Uzhhorod, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 26 dengan penempahan pada harga yang murah dari UAH 240 untuk UAH 800.

kawasan tempatan perbandingan seperti Nizhneye Domanintse dan Vysne Nemecke yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Uzhhorod. Minay, Onokovtsy dan Dravtse juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Uzhhorod.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Izumrud dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Uzhhorod ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Duet Plus bintang 0 adalah berhampiran untuk Izumrud. Juga dalam kawasan adalah Atlant Hotel dan Mala Praha itu. Untuk pilihan lain cuba Five Flags Hostel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Izumrud Uzhhorod.

Izumrud Uzhhorod

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s