Hotel > Australia > Gold CoastSurfers Paradise > Islander Backpackers Resort Gold Coast

 


  

Islander Backpackers Resort Gold Coast

3 star hotel    6 Beach Road, Surfers Paradise  3.6/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Islander Backpackers Resort Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


223rd Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Islander Backpackers Resort mampu tetapi selesa adalah penginapan3 bintang berhampiran Surfers Paradise dalam Gold Coast, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.3 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 223rd daripada sejumlah hotel 412 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Restoran dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Islander Backpackers Resort. Juga disediakan Tempat Letak Kereta dan kolam renang. Tetamu juga boleh menggunakan Lif , Pembantu Kunjungan dan Bar / ruangan Lounge, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Islander Backpackers Resort mempunyai 50 pemotongan bilik dan kadar dari AUD 30 kepada AUD 32.

Lokasi
Sebagai 223rd yang paling popular dalam hotel Gold Coast terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Gold Coast, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Surfers Paradise dan Main Beach, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Broadbeach, Benowa Mermaid Beach dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Islander Backpackers Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gold Coast ada ke kiri.

Hotel berhampiran Surfers Paradise
3 bintang Breakfree Cosmopolitan dan Islander Resort Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Grand Chancellor Surfers Paradise dan Paradise Towers Apartments adalah alternatif yang hebat berhampiran Islander Backpackers Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Islander Backpackers Resort Gold Coast. Islander Backpackers Resort Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7656s