Hotel > Amerika Syarikat > VeniceVenice Beach > Island Breeze Inn Venice

 


  

Island Breeze Inn Venice

2 star hotel    340 South Tamiami Trail  2.7/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Island Breeze Inn Venice

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 14 Venice hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Island Breeze Inn Gambaran Umum
Island Breeze Inn adalah harta gembira dalam Venice, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Venice Beach itu. Dengan penginapan bijak dan selesa dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Island Breeze Inn pilihan pertama anda. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu tetapi selesa. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 14 Venice dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, kolam renang Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Tempat Letak Kereta. Terdapat juga pendingin hawa, Haiwan Bela Mesra dan Peti sejuk disediakan semasa masa anda di Island Breeze Inn.

Bilik
Island Breeze Inn mempunyai 20 selesa bilik dan kadar dari USD 119 kepada USD 129.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Sarasota County Rescue Station 51 dan City of Venice Fire Department Station 51. Dengan City of Venice Fire Department Station 52 Sarasota County Rescue Station 52 dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Venice, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Venice Beach dan Eastgate, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Nokomis, Nokomis Beach dan Venice Gardens juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Venice.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Island Breeze Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Venice ada ke kiri.

Hotel berhampiran Venice Beach
3 bintang Ramada Hotel Venice dan Island Sun Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Motel 6 Venice dan Holiday House Venice adalah alternatif yang hebat berhampiran Island Breeze Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Island Breeze Inn Venice.

Island Breeze Inn Venice

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s