Hotel > Yunani > Agia PelagiaRodhia > Irida Apartments Agia Pelagia

 


  

Irida Apartments Agia Pelagia

0 star hotel    Agia Pelagia  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Irida Apartments Agia Pelagia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 46 Agia Pelagia hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Irida Apartments Gambaran Umum
Irida Apartments 0 bintang adalah penginapan fungsi dalam Rodhia, dalam Agia Pelagia, Yunani. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Yunani. Daripada jumlah hotel 46 dalam Agia Pelagia, hotel ini kini menduduki tempat 8th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 34 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 31 untuk EUR 75.

Lokasi
Dengan hotel 46 dalam Agia Pelagia dan Irida Apartments bertaraf 8th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Ayias Pelayias dan Ormos Alikis . Heraklion Archaeological Museum Ormos Fodhele dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Rodhia dan Akhladha yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Agia Pelagia. Papadhiana, Fodele dan Fodhele juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Agia Pelagia.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Irida Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Agia Pelagia ke kiri.

Hotel berhampiran Rodhia
4 bintang Scala Palace Hotel dan Scala Hotel-Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Village Panorama dan Pela Mare Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Irida Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Irida Apartments Agia Pelagia.

Irida Apartments Agia Pelagia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s