Hotel > United Kingdom > InvernessSouth Kessock > Iona Inverness

 


  

Iona Inverness

3 star hotel    55 Kenneth Street  2.5/5 "Sederhana"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Iona Inverness

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


25th Kedudukan daripada 82 Inverness hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Inverness
Iona adalah hotel dicemburui terletak di Inverness United Kingdom dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 82 Inverness dan berada di kedudukan nombor 25th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 5 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 40 untuk GBP 85.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Caledonian Stadium dan Dunain House. Dengan Culloden House Dunlichity Lodge dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti South Kessock dan Graig Dunain yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Inverness. Inshes, Smithton dan Daviot juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Inverness.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Iona. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Inverness ada ke kiri.

Hotel berhampiran South Kessock
0 bintang Torridon Guest House dan Newton Hotel Inverness yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Muirtown Apartment dan Glenrossie Guest House adalah alternatif yang hebat berhampiran Iona.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Iona Inverness. Iona Inverness

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s