Hotel > Australia > Gold CoastMain Beach > International Beach Resort Gold Coast

 


  

International Beach Resort Gold Coast

3 star hotel    84 The Esplanade, Surfers Paradise  3.2/5 "Sederhana"  (77 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di International Beach Resort Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


263rd Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penarikan International Beach Resort
Tempahlah perjalanan percutian Australia anda dan kekal di International Beach Resort 3 bintang, yang terletak di Gold Coast berhampiran Main Beach. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mudah tetapi menyeronokkan. Daripada jumlah hotel 412 dalam Gold Coast, hotel ini kini menduduki tempat 263rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 120 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 108 untuk AUD 314.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Moondarewa Bay dan Browns Bay. Dengan Perulpa Bay Redland Bay dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Gold Coast, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Main Beach dan Broadbeach, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Benowa, Southport dan Mermaid Beach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di International Beach Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gold Coast ada ke kiri.

Hotel berhampiran Main Beach
3.5 bintang BreakFree Imperial Surf dan Quarterdeck Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk BreakFree Beachpoint dan Chateau Beachside Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran International Beach Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di International Beach Resort Gold Coast. International Beach Resort Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4414s