Hotel > Emiriah Arab Bersatu > DubaiOud Metha > InterContinental Residence Suite Dubai Festival City

 


  

InterContinental Residence Suite Dubai Festival City

0 star hotel    Dubai Festival City  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di InterContinental Residence Suite Dubai Festival City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


28th Kedudukan daripada 555 Dubai hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


InterContinental Residence Suite Dubai Festival City Gambaran Umum
InterContinental Residence Suite Dubai Festival City bijak adalah penginapan0 bintang berhampiran Oud Metha dalam Dubai, Emiriah Arab Bersatu. Ulasan tetamu menjaringkan 8.7 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 28th daripada hotel 555 dalam Dubai berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AED 1150 untuk AED 2500. Terdapat 212 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 28th yang paling popular dalam hotel Dubai terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Jami`at al Islah dan Idarat atTayaran al Madani - Dubayy. Markaz Dubayy lil Bawlingh dan Jam`iyat Dubayy lil Al`ab al Ma'iyah wa Nadi at Tazalluj `Ala al Miyah juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Dubai, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Oud Metha dan Al Khabeesi, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Al Twar First, Ar Rashidiyah dan Markaz as Sini at Tijari juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dubai.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar InterContinental Residence Suite Dubai Festival City dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dubai ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Crowne Plaza Dubai Festival City bintang 5 adalah berhampiran untuk InterContinental Residence Suite Dubai Festival City. Juga dalam kawasan adalah InterContinental Dubai Festival City dan Jumeirah Creekside Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Premier Inn Dubai International Airport yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di InterContinental Residence Suite Dubai Festival City. InterContinental Residence Suite Dubai Festival City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s