Hotel > Austria > BuchenSagl > Interalpen Tyrol Buchen

 


  

Interalpen Tyrol Buchen

5 star hotel    Dr.-Hans-Liebherr-Alpenstraße 1  2.5/5 "Sederhana"  (182 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Interalpen Tyrol Buchen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Buchen hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Baik Penginapan di Buchen
Sagl adalah penginapan kepada Interalpen Hotel Tyrol diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang meriah untuk bermalam di Buchen, Austria. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik indah. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 282 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 282 untuk EUR 742.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Interalpen Hotel Tyrol terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk AFN-Mittelwellensender Garmisch-Partenkirchen dan Maria-Theresien-Strasse. Helblinghaus dan Hofburg Innsbruck juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Buchen.

Apabila Buchen, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Sagl dan Mooshauser, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Platzl, Obern Platten dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Interalpen Hotel Tyrol dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Buchen ke kiri.

Hotel berhampiran Sagl
0 bintang Ropferhof dan Pension Margret yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Landhotel Wolf dan Gasthof Plattenhof adalah alternatif yang hebat berhampiran Interalpen Hotel Tyrol.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Interalpen Tyrol Buchen.

Interalpen Tyrol Buchen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s