Hotel > Perancis > La RicamarieLe Brule > Inter-Hotel l'Acropole Saint-Etienne La Ricamarie

 


  

Inter-Hotel l'Acropole Saint-Etienne La Ricamarie

3 star hotel    Rue Jean Moulin  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Inter-Hotel l'Acropole Saint-Etienne La Ricamarie

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 La Ricamarie hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cemerlang Penginapan di La Ricamarie
Inter Hotel l'Acropole Saint Etienne La Ricamarie adalah harta menarik dalam La Ricamarie, Perancis berhampiran kawasan Le Brule itu. Dengan penginapan gembira dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Inter Hotel l'Acropole Saint Etienne La Ricamarie pilihan pertama anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 1 dalam La Ricamarie, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Restoran, 24 jam Penyambut Tetamu Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra. Terdapat juga Photocopier, Bilik Bebas-Rokok dan Facsimile disediakan semasa masa anda di Inter Hotel l'Acropole Saint Etienne La Ricamarie.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 48 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 64 untuk EUR 85.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Inter Hotel l'Acropole Saint Etienne La Ricamarie terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk La Tour du Seigneur dan Tour de la Prison. Le Pont Vieux dan Le Pont Neuf juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam La Ricamarie.

Apabila La Ricamarie, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Le Brule dan La Pauziere, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Saint-Étienne, Saint-Genest-Lerpt Villars dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Inter Hotel l'Acropole Saint Etienne La Ricamarie dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di La Ricamarie ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hôtel du Midi bintang 3 adalah berhampiran untuk Inter Hotel l'Acropole Saint Etienne La Ricamarie. Juga dalam kawasan adalah Séjours & Affaires Saint Etienne Jules Ferry dan Adagio Saint-Etienne Centre itu. Untuk pilihan lain cuba Les Palatines yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Inter-Hotel l'Acropole Saint-Etienne La Ricamarie.

Inter-Hotel l'Acropole Saint-Etienne La Ricamarie

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s