Hotel > Amerika Syarikat > South BendRoseland > Inn at Saint Mary's and Suites South Bend

 


  

Inn at Saint Mary's and Suites South Bend

0 star hotel    53993 Indiana State Route 933  2.5/5 "Sederhana"  (139 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Inn at Saint Mary's and Suites South Bend

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 38 South Bend hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di South Bend
Inn at Saint Mary's Hotel and Suites adalah penginapan mudah tetapi berfungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Roseland daripada South Bend, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 38 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 150 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 119 untuk USD 1000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Inn at Saint Mary's Hotel and Suites terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk University of Notre Dame Fire Department dan Clay Fire Territory Station 1. South Bend Fire Department Station 7 dan WNDU-AM (South Bend) juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 11th dalam South Bend.

kawasan tempatan perbandingan seperti Roseland dan Indian Village yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila South Bend. Georgetown, Georgetown dan Maple Lane juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat South Bend.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Inn at Saint Mary's Hotel and Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di South Bend ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hilton Garden Inn South Bend bintang 3 adalah berhampiran untuk Inn at Saint Mary's Hotel and Suites. Juga dalam kawasan adalah Jameson Inn South Bend dan Quality Inn South Bend itu. Untuk pilihan lain cuba Microtel Inn & Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Inn at Saint Mary's and Suites South Bend.

Inn at Saint Mary's and Suites South Bend

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s