Hotel > Amerika Syarikat > BeaufortSangster Village > Beaufort Inn

 


  

Beaufort Inn

5 star hotel    809 Port Republic Street  4.4/5 "Cemerlang"  (407 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Beaufort Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 16 Beaufort hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Meriah Penginapan berdekatan Sangster Village
Panduan Bagi bintang penginapan 5 dalam Beaufort, mencari lagi daripada Beaufort Inn, penginapan 4meriah berhampiran Sangster Village dalam Amerika Syarikat. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cantik. Daripada jumlah hotel 16 dalam Beaufort, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Beaufort Inn mempunyai 28 3cantik bilik dan kadar dari USD 159 kepada USD 229.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Beaufort Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Verdier House Museum dan Beaufort Artillery Arsenal. Beaufort City Hall dan Elliott House Museum juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Beaufort.

kawasan tempatan perbandingan seperti Sangster Village dan Colony Gardens Estates yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Beaufort. Country Club Bluff, Red Oak dan Marsh Harbor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Beaufort.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Beaufort Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Beaufort ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Best Western Sea Island Inn bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Beaufort Inn. Juga dalam kawasan adalah City Loft Hotel dan Rhett House itu. Untuk pilihan lain cuba Best Western Plus Sea Island Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Beaufort Inn.

Beaufort Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s