Hotel > United Kingdom > BankfootBirnam > Bankfoot Inn

 


  

Bankfoot Inn

3 star hotel    Main Street  2.5/5 "Sederhana"  (66 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bankfoot Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Bankfoot hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bernas Penginapan
Bankfoot Inn adalah harta menyegarkan dalam Bankfoot, United Kingdom berhampiran kawasan Birnam itu. Dengan penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Bankfoot Inn pilihan pertama anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 1 dalam Bankfoot berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 6 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 40 untuk GBP 85.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Bankfoot dan Bankfoot Inn bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Balnakilly dan Dalreach . Baledmund Ballyoukan House dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Birnam dan Dunkeld yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Balnald, Ballinluig dan Logierait juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bankfoot.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Bankfoot Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bankfoot ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hollyburn House bintang 4 adalah berhampiran untuk Bankfoot Inn. Juga dalam kawasan adalah Birnam Hotel dan Atholl Arms Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Royal Dunkeld Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bankfoot Inn.

Bankfoot Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s