Hotel > United Kingdom > ChelseaWest Brompton > Hotel Indigo London Kensington - Earl's Court Chelsea

 


  

Hotel Indigo London Kensington - Earl's Court Chelsea

4 star hotel    33-34 Barkston Gardens  3/5 "Sederhana"  (61 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Indigo London Kensington - Earl's Court Chelsea

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


132nd Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus Hotel Indigo London Kensington Earl's Court
Hotel Indigo London Kensington Earl's Court julat-pertengahan adalah penginapan4 bintang berhampiran West Brompton dalam Chelsea, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 6.1 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 132nd daripada hotel 143 dalam Chelsea berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 97 untuk GBP 364.

Lokasi
Dengan hotel 143 dalam Chelsea dan Hotel Indigo London Kensington Earl's Court bertaraf 132nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Earls Court Exhibition Centre dan Stamford Bridge . Victoria & Albert Museum Natural History Museum dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti West Brompton dan Earls Court yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Chelsea. Fulham, North Kensington dan West Kensington juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chelsea.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Indigo London Kensington Earl's Court dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chelsea ke kiri.

Hotel berhampiran West Brompton
3 bintang Barkston Gardens Hotel dan NO 1 THE MANSIONS yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Henley House Hotel dan St.Mark Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Indigo London Kensington Earl's Court.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Indigo London Kensington - Earl's Court Chelsea. Hotel Indigo London Kensington - Earl's Court Chelsea

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s