Hotel > Sepanyol > Cangas de OnisSoto de Dego > Imperion Cangas de Onis

 


  

Imperion Cangas de Onis

4 star hotel    Puente Romano S/N  4/5 "Cemerlang"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Imperion Cangas de Onis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 39 Cangas de Onis hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Imperion Gambaran Umum
Imperion adalah hotel riben biru yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Soto de Dego daripada Cangas de Onis, Sepanyol. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 39 dalam Cangas de Onis berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 18 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 65 untuk EUR 120.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Imperion terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Museo de Covadonga dan Centro de Arte Rupestre de Tito Bustillo. Museo de Madera y la Madrena dan Casa del Agua juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Cangas de Onis.

Apabila Cangas de Onis, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Soto de Dego dan Llueves, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Elgueras, Parres Dego dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Imperion dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cangas de Onis ke kiri.

Hotel berhampiran Soto de Dego
2 bintang Puente Romano dan Apart. Tur. Arcea Aldea del Puente yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Santa Cruz dan Hotel El Sella adalah alternatif yang hebat berhampiran Imperion.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Imperion Cangas de Onis.

Imperion Cangas de Onis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s