Hotel > Ireland > SandyfordGoatstown > IMI Residence Sandyford

 


  

IMI Residence Sandyford

0 star hotel    Sandyford Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di IMI Residence Sandyford

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 3 Sandyford hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


IMI Residence Gambaran Umum
IMI Residence adalah hotel mudah tetapi berfungsi terletak di Sandyford Ireland dengan bintang Kedudukan 0. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik
IMI Residence mempunyai 50 mampu bilik dan kadar dari EUR 40 kepada EUR 79.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, IMI Residence terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Three Rock TV Mast dan Donnybrook transmitter. Royal Dublin Society dan Aviva Stadium juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Sandyford.

kawasan tempatan perbandingan seperti Goatstown dan Ticknock yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ballinteer, Kilmacud dan Mount Merrion juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sandyford.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar IMI Residence dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sandyford ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk IMI Conference Centre & Residence bintang 3 adalah berhampiran untuk IMI Residence. Juga dalam kawasan adalah The Beacon Hotel dan Premier Apartments Dublin Sandyford itu. Untuk pilihan lain cuba Premier Apartments Sandyford yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di IMI Residence Sandyford.

IMI Residence Sandyford

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3447s