Hotel > Yunani > Ayias FilakaiKirtomadhos > Ilios Village Ayias Filakai

 


  

Ilios Village Ayias Filakai

0 star hotel    Ano Stalos  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ilios Village Ayias Filakai

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Ayias Filakai hotel Booking.com
Semak Harga

 


Ilios Village Gambaran Umum
Ilios Village adalah penginapan mampu dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Kirtomadhos daripada Ayias Filakai, Yunani. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 0 dalam Ayias Filakai berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Photocopier, Facsimile dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Family Room. Tetamu juga boleh menggunakan , dan , semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 2 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 100 untuk EUR 120.

Lokasi
Dengan hotel 0 dalam Ayias Filakai dan Ilios Village bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Soudhas dan Ormos Kalivia Vamou . Ormos Ayias Roumelis Ormos Almiridhos dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kirtomadhos dan Ayia yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Liyidhes, Potistiria dan Marmaras juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ayias Filakai.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ilios Village. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ayias Filakai ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Orionas Village bintang 0 adalah berhampiran untuk Ilios Village. Juga dalam kawasan adalah New Kydonia Suites & Studios dan Oasis Guesthouse itu. Untuk pilihan lain cuba To Spitaki Tou Papa Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ilios Village Ayias Filakai.

Ilios Village Ayias Filakai

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 3.1563s