Hotel > Yunani > TorizaKrionerion > Ilaeira Mountain Resort Toriza

 


  

Ilaeira Mountain Resort Toriza

4 star hotel    Toriza Taygetos  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ilaeira Mountain Resort Toriza

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Toriza hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Toriza
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Toriza, mencari lagi daripada Ilaeira Mountain Resort, penginapan sesuai berhampiran Krionerion dalam Yunani. Ulasan tetamu menjaringkan 10 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Daripada jumlah hotel 1 dalam Toriza, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pencapaian Warga kurang upaya, Lif dan Pembantu Kunjungan.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 90 untuk EUR 160. Terdapat 16 bermutu tinggi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Toriza terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Selinitsis dan Ormos Stoupas. Ormos Palotina dan Ormos Almirou juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Toriza, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Krionerion dan Dhipotama, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Pera Khora, Nikhorion dan Sotira juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Toriza.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ilaeira Mountain Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Toriza ada ke kiri.

Hotel berhampiran Krionerion
3 bintang Faris Hotel dan Τaleton Eco Boutique yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk ANAVRITI HOTEL dan Villa Iris adalah alternatif yang hebat berhampiran Ilaeira Mountain Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ilaeira Mountain Resort Toriza.

Ilaeira Mountain Resort Toriza

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7969s