Hotel > Itali > DoglianiFarigliano > Hotel Il Giardino Dogliani

 


  

Hotel Il Giardino Dogliani

3 star hotel    Viale Gabetti 106  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Il Giardino Dogliani

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Dogliani hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Il Giardino Gambaran Umum
Selamat datang ke Hotel Il Giardino 3bintang, penginapan sangat selesa berhampiran Farigliano dalam Dogliani, Itali. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Itali. Daripada jumlah hotel 3 dalam Dogliani, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Il Giardino mempunyai 12 mudah tetapi menyeronokkan bilik dan kadar dari EUR 65 kepada EUR 65.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Dogliani terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Museo Ferroviario Piemontese dan Faro della Vittoria. Stadio Olimpico Grande Torino dan Conservatorio di Torino juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Farigliano dan Monchiero yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Piozzo, Novello dan Monforte d'Alba juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dogliani.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Il Giardino. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Dogliani ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Villa Santa Teresa bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Il Giardino. Juga dalam kawasan adalah Bricco Rosso dan ENOLOCANDA DEL TUFO itu. Untuk pilihan lain cuba Agriturismo Barbarossa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Il Giardino Dogliani.

Hotel Il Giardino Dogliani

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s