Hotel > Itali > SestriereColle Sestriere > Hotel Il Fraitevino Sestriere

 


  

Hotel Il Fraitevino Sestriere

4 star hotel    Piazza Fraiteve, 3 Bis  4/5 "Cemerlang"  (21 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Il Fraitevino Sestriere

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 22 Sestriere hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bijak dan selesa Penginapan
Colle Sestriere adalah penginapan kepada Hotel Il Fraitevino diberi bintang nilai 4. Ia adalah cara yang pemilihan untuk bermalam di Sestriere, Itali. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan bermutu tinggi. Ia juga kini menduduki tempat 6th daripada hotel 22 dalam Sestriere berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Pembantu Rencam Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Pencapaian Warga kurang upaya. Terdapat juga Penjagaan Kanak-Kanak, Lif dan Kakitangan berbilang bahasa disediakan semasa masa anda di Hotel Il Fraitevino.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 180 untuk EUR 210.

Apabila Sestriere, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Colle Sestriere dan Plagnals, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Borgata Sestriere, Sauze di Cesana Besse-Haut dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Il Fraitevino. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Sestriere ada ke kiri.

Hotel berhampiran Colle Sestriere
4 bintang Grand Hotel Sestriere dan Hotel Savoy Edelweiss & Spa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Chalet Edelweiss dan Hotel Shackleton Mountain Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Il Fraitevino.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Il Fraitevino Sestriere.

Hotel Il Fraitevino Sestriere

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s