Hotel > Rusia > St PetersburgVolkovo > Idillia Inn St Petersburg

 


  

Idillia Inn St Petersburg

0 star hotel    Kuznechny Pereulok 18  3/5 "Sederhana"  (3 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Idillia Inn St Petersburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


161st Kedudukan daripada 591 St Petersburg hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Idillia Inn Gambaran Umum
Volkovo adalah penginapan kepada Idillia Inn diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang 4fungsi untuk bermalam di St Petersburg, Rusia. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 161st daripada sejumlah hotel 591 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 21 dengan penempahan pada harga yang murah dari RUB 1400 untuk RUB 3000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Idillia Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk The Russian Museum dan Shostakovich Philharmonic. Peter and Paul Fortress dan St. Petersburg State Hermitage Museum juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 161st dalam St Petersburg.

kawasan tempatan perbandingan seperti Volkovo dan Smolenskoye yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila St Petersburg. Malaya Okhta, Aptekarskiy dan Malaya Kushelevka juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat St Petersburg.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Idillia Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan St Petersburg ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk RA Kuznechny 19 bintang 3 adalah berhampiran untuk Idillia Inn. Juga dalam kawasan adalah Station Hostel dan Pushkin Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Allegro Ligovsky Avenue yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Idillia Inn St Petersburg. Idillia Inn St Petersburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s