Hotel > Oman > BawsharAl Khuwayr ash Shamaliyah > Ibis Muscat Bawshar

 


  

Ibis Muscat Bawshar

3 star hotel    Dohat Al Adab Road, Al Khuwair  3.3/5 "Sederhana"  (152 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ibis Muscat Bawshar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


22nd Kedudukan daripada 6 Bawshar hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Ibis Muscat dalam Al Khuwayr ash Shamaliyah
Panduan Terletak di kawasan yang Al Khuwayr ash Shamaliyah daripada Bawshar, Oman, Ibis Muscat adalah cantik3 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.6 - menjadikannya pilihan pemotongan. Daripada jumlah hotel 6 dalam Bawshar, hotel ini kini menduduki tempat 22nd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Restoran, Haiwan Bela Mesra dan Tempat Letak Kereta.

Bilik
Ibis Muscat mempunyai 171 bernas bilik dan kadar dari OMR 40.5 kepada OMR 52.

Lokasi
Sebagai 22nd yang paling popular dalam hotel Bawshar terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Nadi `Uman dan Jam`iyat an Nur lil Makfufin. Wizarat as Sihhah dan Wizarat at Turath al Qawmi juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Bawshar, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Al Khuwayr ash Shamaliyah dan Al Khuwayr al Janubiyah, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Hayy al Wizarat, Hayy as Sifarat Ghubrah dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ibis Muscat. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bawshar ada ke kiri.

Hotel berhampiran Al Khuwayr ash Shamaliyah
4 bintang Hotel Muscat Holiday dan Rotana Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Rotana Hotel Muscat dan Waves International Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Ibis Muscat.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ibis Muscat Bawshar.

Ibis Muscat Bawshar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s