Hotel > Luxembourg > BelvauxBelval > ibis Esch Belval Belvaux

 


  

ibis Esch Belval Belvaux

3 star hotel    Avenue du Rock'n Roll 12  2.9/5 "Sederhana"  (50 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di ibis Esch Belval Belvaux

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Belvaux hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Belvaux
Belval adalah penginapan kepada ibis Esch Belval diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang menyegarkan untuk bermalam di Belvaux, Luxembourg. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 1 dalam Belvaux berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 64 untuk EUR 109. Terdapat 110 menyeronokan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, ibis Esch Belval terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Junglinster Longwave Transmission Tower West dan Junglinster Longwave Transmission Tower Middle. Junglinster Longwave Transmission Tower East dan Anlier TV Tower juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Belvaux.

kawasan tempatan perbandingan seperti Belval dan Soleuvre yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Belvaux. Ehlerange, Sanem dan Obercorn juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Belvaux.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar ibis Esch Belval dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Belvaux ke kiri.

Hotel berhampiran Belval
3 bintang Hotel Restaurant Mia Zia dan Mia Zia Hotel Ristorante yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Terra Nomis dan Hotel Casino Club adalah alternatif yang hebat berhampiran ibis Esch Belval.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di ibis Esch Belval Belvaux.

ibis Esch Belval Belvaux

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s