Hotel > Perancis > Chevilly-LarueVoigny > ibis Chevilly - Larue Chevilly-Larue

 


  

ibis Chevilly - Larue Chevilly-Larue

3 star hotel    72, Avenue de Stalingrad  3.8/5 "Baik"  (162 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di ibis Chevilly - Larue Chevilly-Larue

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Chevilly-Larue hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


ibis Chevilly Larue Gambaran Umum
ibis Chevilly Larue 3 bintang adalah penginapan mudah tetapi menyeronokkan dalam Voigny, dalam Chevilly-Larue, Perancis. Ulasan tetamu menjaringkan 7.6 harta daripada 10 atau 'Baik. Daripada jumlah hotel 3 dalam Chevilly-Larue, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 103 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 60 untuk EUR 109.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, ibis Chevilly Larue terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rue Danton dan Bercy. Rue Courtois dan Institut du monde arabe juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Chevilly-Larue.

kawasan tempatan perbandingan seperti Voigny dan Rungis yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Villejuif, Larue dan Thiais juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chevilly-Larue.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di ibis Chevilly Larue. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Chevilly-Larue ada ke kiri.

Hotel berhampiran Voigny
2 bintang Le Relais de Thiais dan Le Fontainebleau yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk ibis Budget dan Balladins Villejuif adalah alternatif yang hebat berhampiran ibis Chevilly Larue.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di ibis Chevilly - Larue Chevilly-Larue.

ibis Chevilly - Larue Chevilly-Larue

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s