Hotel > Afrika Selatan > JohannesburgSandown > Hydro Executive Apartments Johannesburg

 


  

Hydro Executive Apartments Johannesburg

4 star hotel    Unit 102, Hydro Park, 86 Grayston Drive  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hydro Executive Apartments Johannesburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


40th Kedudukan daripada 288 Johannesburg hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Johannesburg
Tempahlah perjalanan percutian Afrika Selatan anda dan kekal di Hydro Executive Apartments 4 bintang, yang terletak di Johannesburg berhampiran Sandown. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.7. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 40th daripada sejumlah hotel 288 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 56 dengan penempahan pada harga yang murah dari ZAR 1910 untuk ZAR 2570.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Johannesburg Stock Exchange dan South African National Museum of Military History. Dengan South African Broadcasting Corporation Ellis Park Stadium dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Johannesburg, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Sandown dan Benmore Gardens, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Parkmore, Sandhurst Inanda dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Hydro Executive Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Johannesburg ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sandton Premier Apartments Johannesburg bintang 0 adalah berhampiran untuk Hydro Executive Apartments. Juga dalam kawasan adalah Corporate Executive Apartments @ Aardstay - Sandton dan Westpoint Executive Suites itu. Untuk pilihan lain cuba Southern Sun Sandton Grayston yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hydro Executive Apartments Johannesburg. Hydro Executive Apartments Johannesburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s