Hotel > China > QingdaoDazhanshancun > Qingdao Huanghai Hotel

 


  

Qingdao Huanghai Hotel

4 star hotel    No.75 Yan'an 1st Road  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Qingdao Huanghai Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 291 Qingdao hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Qingdao Huanghai Hotel Gambaran Umum
Qingdao Huanghai Hotel adalah penginapan mulia dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Dazhanshancun daripada Qingdao, China. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8.7 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 8th daripada hotel 291 dalam Qingdao berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 347 dengan penempahan pada harga yang murah dari CNY 406 untuk CNY .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Qingdao Huanghai Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Qingdao TV Tower dan Huiquan Wan. Taiping Wan dan Qingdao Wan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 8th dalam Qingdao.

Apabila Qingdao, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Dazhanshancun dan Xiwujiacun, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Haibocun, Fushansuo dan Wujiacun juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Qingdao.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Qingdao Huanghai Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Qingdao ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Century Star Business Hotel - Qingdao bintang 3 adalah berhampiran untuk Qingdao Huanghai Hotel. Juga dalam kawasan adalah West Lake Garden Hotel - Tsingtao dan Qingdao West Lake Garden Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Qingdao Huiquan Dynasty Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Qingdao Huanghai Hotel. Qingdao Huanghai Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s