Hotel > Taiwan > TaichungShuikutou > Howard Prince Taichung

 


  

Howard Prince Taichung

4 star hotel    No. 129 An Ho Road  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Howard Prince Taichung

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


27th Kedudukan daripada 102 Taichung hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penarikan Penginapan berdekatan Shuikutou
Panduan Terletak di kawasan yang Shuikutou daripada Taichung, Taiwan, The Howard Prince Hotel Taichung adalah bergaya4 bintang penginapan. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 27th daripada sejumlah hotel 102 di kawasan itu.

Bilik
The Howard Prince Hotel Taichung mempunyai 168 mewah bilik dan kadar dari TWD 4100 kepada TWD 5700.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Howard Prince Hotel Taichung terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Xitun Lu dan Yong'ankeng Qiao. Diwu Shuikutou Qiao dan Donghai Qiao juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 27th dalam Taichung.

Apabila Taichung, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Shuikutou dan Chaoyangli, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Fanzilun, Chaoyang dan Malongtan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Taichung.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar The Howard Prince Hotel Taichung dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Taichung ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Windsor Hotel Taichung bintang 5 adalah berhampiran untuk The Howard Prince Hotel Taichung. Juga dalam kawasan adalah Seeking Motel dan Bevel Hostel itu. Untuk pilihan lain cuba Motel Stars-Business yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Howard Prince Taichung. Howard Prince Taichung

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s