Hotel Howard Johnson Trenque Lauquen

4 star hotel    Ruta 33, km 321 (cruce ruta 5)  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Howard Johnson Trenque Lauquen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Penapisan dan bersantai Penginapan
Hotel Howard Johnson Trenque Lauquen cantik adalah penginapan4 bintang berhampiran dalam , . Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel dalam berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Howard Johnson Trenque Lauquen mempunyai 40 penarikan bilik dan kadar dari 115 kepada .

Apabila , keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti dan , kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. , dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Howard Johnson Trenque Lauquen dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk bintang adalah berhampiran untuk Hotel Howard Johnson Trenque Lauquen. Juga dalam kawasan adalah dan itu. Untuk pilihan lain cuba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Howard Johnson Trenque Lauquen.

Hotel Howard Johnson Trenque Lauquen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s