Hotel > China > Xi'anLianhu > Howard Johnson Ginwa Plaza Hotel Xi'an

 


  

Howard Johnson Ginwa Plaza Hotel Xi'an

5 star hotel    18 West Section, Huancheng South Road,  3.8/5 "Baik"  (218 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Howard Johnson Ginwa Plaza Hotel Xi'an

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


67th Kedudukan daripada 163 Xi'an hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


5 Bintang di Xi'an
Howard Johnson Ginwa Plaza Hotel 5 bintang adalah penginapan meriah dalam Lianhu, dalam Xi'an, China. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.6 - menjadikannya pilihan indah. Daripada jumlah hotel 163 dalam Xi'an, hotel ini kini menduduki tempat 67th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 198 dengan penempahan pada harga yang murah dari CNY 485.22 untuk CNY 520.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Shilipu Jiedao Banshichu dan Hongqi Jieban. Dengan Fangzhicheng Jieban Hongqing Jiedao Banshichu dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lianhu dan Xincheng yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Beilin, Weiyang dan Weiyanggong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Xi'an.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Howard Johnson Ginwa Plaza Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Xi'an ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Xian Zhengzhidao Youth Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Howard Johnson Ginwa Plaza Hotel. Juga dalam kawasan adalah Duolamaer Gallery Youth Hostel dan Hanguangmen Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Botai Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Howard Johnson Ginwa Plaza Hotel Xi'an. Howard Johnson Ginwa Plaza Hotel Xi'an

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s