Hotel > Yunani > Neos MarmarasParadhisos > House Mistral Neos Marmaras

 


  

House Mistral Neos Marmaras

0 star hotel    Neos Marmaras  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di House Mistral Neos Marmaras

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 36 Neos Marmaras hotel Booking.com
Semak Harga

 


House Mistral dalam Paradhisos
House Mistral 0 bintang adalah penginapan mampu dalam Paradhisos, dalam Neos Marmaras, Yunani. Daripada jumlah hotel 36 dalam Neos Marmaras, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 25 untuk EUR 70.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, House Mistral terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ormos Kannavitsa dan Limin Koufo. Ormos Sikias dan Ormos Provlakas juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Neos Marmaras.

kawasan tempatan perbandingan seperti Paradhisos dan Metokhion Ayiou Grigoriou yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Porto Carras, Parthenon dan Metokhion Konstamonitou juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Neos Marmaras.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar House Mistral dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Neos Marmaras ke kiri.

Hotel berhampiran Paradhisos
0 bintang Naias dan Perix House yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Stefanos Studios dan Villa Gesthimani adalah alternatif yang hebat berhampiran House Mistral.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di House Mistral Neos Marmaras.

House Mistral Neos Marmaras

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s