Hotel > Sweden > GislavedLovas > Hotell Nissastigen Gislaved

 


  

Hotell Nissastigen Gislaved

3 star hotel    Stortorget 2  3.9/5 "Baik"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotell Nissastigen Gislaved

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Gislaved hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bajet Penginapan di Gislaved
Lovas adalah penginapan kepada Hotell Nissastigen diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang sesuai untuk bermalam di Gislaved, Sweden. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 1 dalam Gislaved, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan Lif , Haiwan Bela Mesra dan Pencapaian Warga kurang upaya, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Hotell Nissastigen mempunyai 53 bernas bilik dan kadar dari SEK 750 kepada SEK 1990.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lovas dan Stenbrohult yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gislaved. Anderstorp, Norra Toras dan Sodra Toras juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gislaved.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotell Nissastigen dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gislaved ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotell Åsen - Sweden Hotels bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotell Nissastigen. Juga dalam kawasan adalah AASEN HOTEL dan Reftele Wärdshus itu. Untuk pilihan lain cuba Hestraviken Hotell & Restaurang yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotell Nissastigen Gislaved.

Hotell Nissastigen Gislaved

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s