Hotel > Sweden > UmeåTeg > Hotell Dragonen Umeå

 


  

Hotell Dragonen Umeå

3 star hotel    Västra Norrlandsgatan 5  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotell Dragonen Umeå

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 17 Umeå hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotell Dragonen Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Umeå, mencari lagi daripada Hotell Dragonen, penginapan bijak dan berfungsi berhampiran Teg dalam Sweden. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 17 di kawasan itu. Penginapan dicemburui menikmati beberapa kemudahan cantik seperti Haiwan Bela Mesra dan kolam renang. Untuk kemudahan, Tempat Letak Kereta dan Lif disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Bilik Bebas-Rokok, Pertukaran Mata Wang dan Bilik Persidangan.

Bilik
Hotell Dragonen mempunyai 70 bernas bilik dan kadar dari SEK 625 kepada SEK 1290.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Umeå terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Idunteatern - Folkets Hus dan Umea Arena. Osterfjarden dan Patholmsviken juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Umeå, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Teg dan Obacka, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. On, Berghem Sofiehem dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotell Dragonen dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Umeå ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk STF Hostel Umeå bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotell Dragonen. Juga dalam kawasan adalah Scandic Plaza Umeå dan Scandic Hotel Umea Plaza itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Best Western Stora Hotellet yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotell Dragonen Umeå.

Hotell Dragonen Umeå

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2227s