Hotel > Croatia > JezerceMukinje > Hotel Plitvice Jezerce

 


  

Hotel Plitvice Jezerce

2 star hotel    Plitvicka Jezera  4.3/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Plitvice Jezerce

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 34 Jezerce hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di Jezerce
Hotel Plitvice adalah harta mudah tetapi berfungsi dalam Jezerce, Croatia berhampiran kawasan Mukinje itu. Dengan penginapan mampu dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Hotel Plitvice pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Croatia. Daripada jumlah hotel 34 dalam Jezerce, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 51 dengan penempahan pada harga yang murah dari HRK 50 untuk HRK 163.

Apabila Jezerce, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Mukinje dan Osredak, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Jezerce, Bigina Poljana dan Plitvica juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Jezerce.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Hotel Plitvice dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Jezerce ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Bellevue bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Plitvice. Juga dalam kawasan adalah House Ivan dan House Danica Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Kuca Spehar yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Plitvice Jezerce.

Hotel Plitvice Jezerce

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s