Hotel > Mexico > Palenque/TempPakalna > Hotel Palenque Palenque/Temp

 


  

Hotel Palenque Palenque/Temp

3 star hotel    Avenida 5 de Mayo Número 15 Colonia Centro  2/5 "Sederhana"  (25 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Palenque Palenque/Temp

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


16th Kedudukan daripada 33 Palenque/Temp hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Menyeronokan Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Pakalna daripada Palenque/Temp, Mexico, Hotel Palenque adalah penapisan dan bersantai3 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 4. Ia juga kini menduduki tempat 16th daripada hotel 33 dalam Palenque/Temp berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Palenque mempunyai 30 bernas bilik dan kadar dari MXN 42.37 kepada MXN 63.58.

Apabila Palenque/Temp, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Pakalna dan San Vicente, kedua-dua yang dekat dengan hotel. San Jose, San Roman dan El Pealito juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Palenque/Temp.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Palenque. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Palenque/Temp ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel San Catarino Centro bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Palenque. Juga dalam kawasan adalah Mision Palenque dan Howard Johnson Hotel D Marco Palenque itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Chablis Palenque yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Palenque Palenque/Temp.

Hotel Palenque Palenque/Temp

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s