Hotel > Ecuador > QuitoHacienda San Antonio > Hostal San Blas Quito

 


  

Hostal San Blas Quito

0 star hotel    Caldas E1-38 y Pedro Fermín Cevallos  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hostal San Blas Quito

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


36th Kedudukan daripada 159 Quito hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hostal San Blas Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Hacienda San Antonio daripada Quito, Ecuador, Hostal San Blas adalah 4fungsi0 bintang penginapan. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 36th daripada sejumlah hotel 159 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 13 untuk USD 40.5. Terdapat 18 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hacienda San Antonio dan Alfaro yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Quito. Panecillo Mirador, La Magdalena dan Hacienda San Francisco juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Quito.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hostal San Blas dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Quito ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Mediterraneo Quito bintang 3 adalah berhampiran untuk Hostal San Blas. Juga dalam kawasan adalah Hostal Marsella dan Hostal Melanie itu. Untuk pilihan lain cuba Colonial House Quito yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hostal San Blas Quito. Hostal San Blas Quito

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s