Hotel > Peru > ArequipaYanahuara > Hostal Le Foyer Arequipa

 


  

Hostal Le Foyer Arequipa

0 star hotel    Ugarte 114  2.5/5 "Sederhana"  (20 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hostal Le Foyer Arequipa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


32nd Kedudukan daripada 99 Arequipa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Hostal Le Foyer
Hostal Le Foyer adalah harta bijak dalam Arequipa, Peru berhampiran kawasan Yanahuara itu. Dengan penginapan fungsi dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Hostal Le Foyer pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Ia juga kini menduduki tempat 32nd daripada hotel 99 dalam Arequipa berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari PEN 22 untuk PEN 200.

kawasan tempatan perbandingan seperti Yanahuara dan PeruRail yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Miraflores, Cayma dan La Pampilla juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Arequipa.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hostal Le Foyer. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Arequipa ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villa Sillar bintang 3 adalah berhampiran untuk Hostal Le Foyer. Juga dalam kawasan adalah Hotel La Posada de Ugarte dan Crismar Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Los Balcones del Misti yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hostal Le Foyer Arequipa. Hostal Le Foyer Arequipa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s