Hotel > Sepanyol > CalellaPineda de Mar > Hostal Bonavista Calella

 


  

Hostal Bonavista Calella

2 star hotel    Carrer Monturiol 155-159  2.5/5 "Sederhana"  (4 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hostal Bonavista Calella

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 50 Calella hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan
Hostal Bonavista adalah hotel bernas yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Pineda de Mar daripada Calella, Sepanyol. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan julat-pertengahan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 18th daripada sejumlah hotel 50 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Bilik Bebas-Rokok kolam renang dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga 24 jam Penyambut Tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pertukaran Mata Wang, TV dan Pusat Perubatan.

Bilik
Hostal Bonavista mempunyai 30 mampu bilik dan kadar dari EUR 25 kepada EUR 70.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Campllong Mediumwave Transmitter dan Bar Can Franc. Dengan Dali Theatre and Museum Dali Museum dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Calella, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Pineda de Mar dan Zona Hotelera, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Santa Susanna, Sant Pol de Mar dan Sant Genis de Palafolls juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Calella.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hostal Bonavista dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Calella ke kiri.

Hotel berhampiran Pineda de Mar
3 bintang Balmes & Apartments dan Balmes Hotel Calella yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Marisol Hotel dan Continental Calella adalah alternatif yang hebat berhampiran Hostal Bonavista.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hostal Bonavista Calella.

Hostal Bonavista Calella

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2363s