Hotel > Australia > Gold CoastMiami > Horizons Holiday Apartments Gold Coast

 


  

Horizons Holiday Apartments Gold Coast

3.5 star hotel    1945 Gold Coast Hwy  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Horizons Holiday Apartments Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


23rd Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3.5 Bintang di Gold Coast
Horizons Holiday Apartments 3.5 bintang adalah penginapan bagus dalam Miami, dalam Gold Coast, Australia. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.1. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 23rd daripada sejumlah hotel 412 di kawasan itu. Penginapan selesa menikmati beberapa kemudahan gembira seperti kolam renang dan Tempat Letak Kereta. Untuk kemudahan, Internet kelajuan tinggi dan Pembantu Kunjungan disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Cucian Kering, Lif dan Penjagaan Kanak-Kanak disediakan semasa masa anda di Horizons Holiday Apartments.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 93 untuk AUD 282.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Horizons Holiday Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 23rd dalam Gold Coast.

kawasan tempatan perbandingan seperti Miami dan Little Burleigh yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gold Coast. Burleigh Heads, North Burleigh dan Varsity Lakes juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Horizons Holiday Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Horizons Holiday Apartments Gold Coast bintang 3 adalah berhampiran untuk Horizons Holiday Apartments. Juga dalam kawasan adalah Cashelmara Beachfront Apartments dan Burleigh on the Beach itu. Untuk pilihan lain cuba Indigo Blue yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Horizons Holiday Apartments Gold Coast. Horizons Holiday Apartments Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s