Hotel > Hong Kong > Hong KongSo Kwun Tan > Hong Kong Gold Coast Hotel

 


  

Hong Kong Gold Coast Hotel

5 star hotel    No. 1 Castle Peak Road, Castle Peak Bay  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hong Kong Gold Coast Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


78th Kedudukan daripada 361 Hong Kong hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hong Kong Gold Coast Hotel Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 5 dalam Hong Kong, mencari lagi daripada Hong Kong Gold Coast Hotel, penginapan mewah berhampiran So Kwun Tan dalam Hong Kong. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 361 Hong Kong dan berada di kedudukan nombor 78th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Penginapan riben biru menikmati beberapa kemudahan tandingan seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan kolam renang, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 453 dengan penempahan pada harga yang murah dari HKD 675 untuk HKD 5400.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hong Kong Gold Coast Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Castle Peak Bay dan Penny's Bay. Tung Wan dan Nim Shue Wan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 78th dalam Hong Kong.

Apabila Hong Kong, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk So Kwun Tan dan Siu Lam San Tsuen, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sam Shing Hui, So Kwun Wat dan So Kwun Wat Tsuen juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hong Kong.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hong Kong Gold Coast Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Hong Kong ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Gold Coast Hotel Hong Kong bintang 5 adalah berhampiran untuk Hong Kong Gold Coast Hotel. Juga dalam kawasan adalah Auberge Discovery Bay Hong Kong dan Hong Kong SkyCity Marriott Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Marriott Hong Kong SkyCity Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hong Kong Gold Coast Hotel. Hong Kong Gold Coast Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s