Hotel > Thailand > Pak ChongBan Nong Ka Cha > Hommuenlee Hill Resort Pak Chong

 


  

Hommuenlee Hill Resort Pak Chong

4 star hotel    397 Moo 10, Pakchong, Pakchong Nakhon Ratchasima  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hommuenlee Hill Resort Pak Chong

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 18 Pak Chong hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penarikan Hommuenlee Hill Resort
Hommuenlee Hill Resort adalah penginapan selesa dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Ban Nong Ka Cha daripada Pak Chong, Thailand. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.7 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 18 dalam Pak Chong, hotel ini kini menduduki tempat 15th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 3210 untuk THB 5175. Terdapat 10 2baik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Nong Ka Cha dan Ban Sao Thong yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Chong Khae, Ban Nong Sarai (1) dan Ban Pak Chong Noi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pak Chong.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Hommuenlee Hill Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pak Chong ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Nong Ka Cha
2.5 bintang Lucky Farm Resort dan Pakchong Phubade Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Land Breeze Resort & Hotel Pakchong dan Rimtarninn Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hommuenlee Hill Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hommuenlee Hill Resort Pak Chong.

Hommuenlee Hill Resort Pak Chong

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3130s