Hotel > Amerika Syarikat > HanoverBentwoods > Homewood Suites by Hilton Baltimore - Arundel Mills Hanover

 


  

Homewood Suites by Hilton Baltimore - Arundel Mills Hanover

3 star hotel    7491-B New Ridge Road  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (86 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Homewood Suites by Hilton Baltimore - Arundel Mills Hanover

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 16 Hanover hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Homewood Suites by Hilton Baltimore Arundel Mills Gambaran Umum
Homewood Suites by Hilton Baltimore Arundel Mills adalah hotel bajet yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Bentwoods daripada Hanover, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.2 - menjadikannya pilihan cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 16 dalam Hanover berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 99 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 84.15 untuk USD 9999.

Lokasi
Dengan hotel 16 dalam Hanover dan Homewood Suites by Hilton Baltimore Arundel Mills bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Harmans - Dorsey Fire Department dan Morningside House at Friendship Assisted Living Center . Howard County Fire Department Station 1 Baltimore - Washington International Fire and Rescue dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bentwoods dan Stony Run yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Leeds, Shipley Corner dan Sandalwood juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hanover.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Homewood Suites by Hilton Baltimore Arundel Mills dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hanover ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Homewood Suites Baltimore Arundel bintang 0 adalah berhampiran untuk Homewood Suites by Hilton Baltimore Arundel Mills. Juga dalam kawasan adalah Homewood Suites Baltimore Arundel dan Hilton Garden Inn Arundel Mills - Baltimore itu. Untuk pilihan lain cuba Hilton Garden Inn Arundel Mills - Baltimore yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Homewood Suites by Hilton Baltimore - Arundel Mills Hanover.

Homewood Suites by Hilton Baltimore - Arundel Mills Hanover

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 2.9844s