Hotel > Amerika Syarikat > ChalcoMillard > Home-Towne Lodge Omaha Chalco

 


  

Home-Towne Lodge Omaha Chalco

2 star hotel    10308 Sapp Brothers Drive  2.7/5 "Sederhana"  (6 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Home-Towne Lodge Omaha Chalco

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Chalco hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Home Towne Lodge Omaha
Home Towne Lodge Omaha 2 bintang adalah penginapan bijak dan berfungsi dalam Millard, dalam Chalco, Amerika Syarikat. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5.4 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 4 dalam Chalco berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Home Towne Lodge Omaha mempunyai 95 fungsi bilik dan kadar dari USD 49.99 kepada USD 130.

Lokasi
Dengan hotel 4 dalam Chalco dan Home Towne Lodge Omaha bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Omaha Fire and Rescue Station 65 dan Physicians Clinic . Rainbow Dental Center Stony Brook Dental Center dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Millard dan Portal yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Chalco. Lane, Gretna dan Boys Town juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Chalco.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Home Towne Lodge Omaha dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Chalco ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Home Towne Suites Omaha Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Home Towne Lodge Omaha. Juga dalam kawasan adalah Comfort Inn West dan Comfort Inn Omaha Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Red Carpet Inn - Omaha yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Home-Towne Lodge Omaha Chalco.

Home-Towne Lodge Omaha Chalco

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s