Hotel > United Kingdom > BollingtonLowerhouse > Hollin Hall Hotel Bollington

 


  

Hollin Hall Hotel Bollington

3 star hotel    Jackson Lane  3.7/5 "Baik"  (360 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hollin Hall Hotel Bollington

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Bollington hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


1Bagus Penginapan berdekatan Lowerhouse
Hollin Hall Hotel adalah hotel julat-pertengahan terletak di Bollington United Kingdom dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Bollington dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hollin Hall Hotel mempunyai 58 mampu tetapi selesa bilik dan kadar dari GBP 44 kepada GBP 149.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hollin Hall Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Moss Rose dan Lyme Cage. Edgeley Park dan Peel Moat juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Bollington.

Apabila Bollington, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lowerhouse dan Pott Shrigley, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Rainow, Prestbury Langley dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hollin Hall Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bollington ke kiri.

Hotel berhampiran Lowerhouse
3 bintang The Church House Inn dan Barcelo Shrigley Hall Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Premier Inn Macclesfield North dan Shrigley Hall Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hollin Hall Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hollin Hall Hotel Bollington.

Hollin Hall Hotel Bollington

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s