Hotel > Bulgaria > Golden SandsOsenovo > Holiday Park Hotel Golden Sands

 


  

Holiday Park Hotel Golden Sands

4 star hotel    Golden Sands Resort  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Holiday Park Hotel Golden Sands

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 92 Golden Sands hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Holiday Park Hotel
Panduan Terletak di kawasan yang Osenovo daripada Golden Sands, Bulgaria, Holiday Park Hotel adalah bermutu tinggi4 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Bulgaria. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 92 di kawasan itu.

Bilik
Holiday Park Hotel mempunyai 145 bijak dan berfungsi bilik dan kadar dari BGN 20.5 kepada BGN 44.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Golden Sands Eiffel Tower dan Batova. Dengan Varnenski Zaliv Balchik dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Golden Sands, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Osenovo dan Sv. Konstantin i Elena, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kranevo, Vinitsa Kichevo dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Holiday Park Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Golden Sands ada ke kiri.

Hotel berhampiran Osenovo
3 bintang Hotel Gradina dan Pliska Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk HVD Viva Club Hotel - All inclusive dan ELENA HOTEL adalah alternatif yang hebat berhampiran Holiday Park Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Holiday Park Hotel Golden Sands. Holiday Park Hotel Golden Sands

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s