Hotel > Australia > AthertonYadjin > Atherton Holiday Park

 


  

Atherton Holiday Park

3.5 star hotel    64-72 Mountainview Drive  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Atherton Holiday Park

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Atherton hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menarik Penginapan di Atherton
Panduan Bagi bintang penginapan 3.5 dalam Atherton, mencari lagi daripada Atherton Holiday Park, penginapan penarikan berhampiran Yadjin dalam Australia. Pernilaian 3.5 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sangat selesa. Daripada jumlah hotel 4 dalam Atherton, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 14 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 100 untuk AUD 150.

kawasan tempatan perbandingan seperti Yadjin dan Kulara yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Atherton. Kairi, Yungaburra dan Chumbrumba juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Atherton.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Atherton Holiday Park dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Atherton ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kookaburra Lodge Motel bintang 3 adalah berhampiran untuk Atherton Holiday Park. Juga dalam kawasan adalah Williams Lodge dan William Lodge Boutique Accommodation & Lounge itu. Untuk pilihan lain cuba Eden House Retreat & Mountain Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Atherton Holiday Park.

Atherton Holiday Park

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s